Gaia naturelle kolagen recenzija i moje iskreno iskustvo

Oni koji me duže prate znaju kako nisam beauty tip i kako je za mene beauty svijet dosta nepoznat. Nije da ne držim do sebe ( volim si priuštiti čišćenje lica, tretman kose ili nešto slično, u onim trenutcima kada sam financijski za to sposobna), ali više sam tip cure koji se voli zaprljati u teretani i koji izađe iz nje toliko crven i mokar da ljudi pomisle kako je u teretani bilo tuče. Malo se šali, ali da, to sam ja. Ništa bez dokaza da je trening bio dobro odrađen.

Eh sad, kako su mi se hormoni stabilizirali prije pola godine, došlo je i do odraza upravo tog \”novog balansa\” na moje lice. Ako Vas zanima moja priča i zašto sam imala problema s hormonima, pogledajte ovaj video kako biste shvatili. Hvala Bogu, sada je sve u normalu, ali upravo sta stabilizacija hormona i, u mome slučaju, zastupljenost zakašnjelog puberteta, imaju svoj odraz i na homeostazu u tijelu. S obzirom na moju prošlost, sve navedeno je \”normalno\” i za očekivati, ali, naravno, nikome nije ugodno doći u poziciju gdje mu koža prolazi kroz \”stvarno kritično stanje\”.

Do sada sam pričala o stanju svoje kože i o problemima koje sam imala u ovoj objavi, ali kako se tijelo mijenja svakim danom, tako se pojave i \”novi problemi\”. Prijašnja mi je rutina bila fenomenalna do prije pola godine kada je došlo i do te ravnoteže vezane uz hormone te je tu sve nekako krenulo nizbrdo; veća pojava bubuljica, više znojenja, prištići na leđima, crvenilo na licu… Kod mene se sve najviše odrazilo na kožu, u jednu ruku zbog veće količine fizičke aktivnosti, a u drugu i zbog stabilizacije hormona.

I kako nisam znala što više napraviti jer je stanje nakon mora postalo još i gore (bubuljice su samo iskakale, dobila sam jako puno crvenila i koliko god čistila ili neke proizvode koristila) odlučila sam se baciti u istraživanje.

Prije posjete dermatologu, proučavala sam profil @missrecenzija na Instagramu kako bih pokušala shvatiti mogu li ondje pronaći proizvode koji će mi pomoći i ono što sam pronašla od marki da bi mi odgovarale bili su proizvodi od tvrtki Cetaphil i Cerave. Uzela sam si ove proizvode

i stanje se malo stabiliziralo u periodu od 3 tjedna, ali i dalje to nije bilo to. Kako je vrijeme teklo, ja sam se sve gore i gore osjećala te mi je samopouzdanje opadalo jer sam mrzila izgled svog lica pa bih stalno nosila šiltericu, a ni to nije bilo rješenje.

\"\"
\"\"

STANJE LICA PRIJE MJESEC DANA 16.8.2020

I onda sam otišla dermatologu (na dan kada su nastale ove fotografije) koji mi je preporučio eritromicin, ali sam uz njega dobila priliku koristiti i @gaianaturelle_hr kolagen shot. Dermatolog mi je ostavio gore dva navedena proizvoda koja sam sama pronašla, a ja sam kolagen počela piti te sam pratila rutinu redovito; umivanje umivalicom ujutro i navečer, 2x na dan bih stavila eritromicin i hidratantnu kremu te bih svako jutro popila 25ml kolagena.

Nakon mjesec dana stanje se stabiliziralo, a trenutno mi lice izgleda ovako:

\"\"
Šminku sam izbacila i već ju 2 mjeseca ne koristim, a ova fotografija je potpuno neuređena.
\"\"
A ja sam napokon skupila hrabrosti ponovno se fotkati 🙂

KOLAGEN SHOT I ZAŠTO JE ODLIČAN? PREPORUKA?

\"\"

Iskreno, u samome početku nisam vjerovala u efikasnost proizvoda, ali kada dođete do stanja gdje ništa više ne pali i gdje se osjećate loše, probat ćete bilo što. U mome slučaju, ovaj je odabir bio jedan od boljih.

Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani koji je stvoren za cjelokupnu njegu kože, jačanje kose i noktiju, a sadrži riblji kolagen koji je se smatra najsigurnijim.

Možemo ga unositi kao dodatak prehrani u kapsulama i u prahu, a možemo ga i svako jutro natašte piti i u obliku tekućine, što je trenutno najpopularniji tip konzumacije kolagena. U mome slučaju, tako je i bilo.

Moram priznati da sam stvarno zadovoljna rezultatima i planiram uzeti 2 nova paketa kolagena jer se nadam kako će se stanje još i više stabilizirati. Ponekad promjene na koži nije dovoljno tretirati samo izvana, nego i iznutra, a i sama sam svjesna kako imam manjka vitamin A i zinca u tijelu koje sam kolagen i sadrži.

Za ovaj proizvod i gore navedene tvrtke imate moju potpunu preporuku.

Svakako ću pratiti stanje svoga lica i sve nove promjene te ću pisati o svemu na Instagramu, ali za sada sam jako zadovoljna i presretna što se ponovno osjećam dobro u vlastitoj koži.

Možda će ti i ovo biti interesantno

Vodič o brojanju kalorija – sve što trebaš znati

Brojanje kalorija jedna je vrlo učinkovita metoda koja itekako ubrzava vaš napredak i rezultate po pitanju dostizanja tijela iz snova. Kako se ona izvodi, što su kalorije i kako da pomoću nje ostvarite najbolji rezultat, pročitajte u objavi.

E-knjige

Vaša poruka je uspešno poslata!

Popuni upitnik

Kontakt

Konzultacije