Kozmetički salon Mirja – akne, rosacea i moje iskustvo

Kozmetički salon Mirja, maleni je salon u samom centru Osijeka. Predivno je uređen, nudi stvarno široliku uslugu za njegu lica, tijela i kože, ali sve to uz jako pristupačne cijene.

Kao netko tko jako drži do sebe i brine o kvaliteti usluge koju biram, bacila sam se u potragu za mjestom gdje znam da mi netko neće napraviti štetu na licu koje je već i ovako bilo oštećeno i u jako lošem stanju zbog akni.

Pretražujući na Google-u pronašla sam ovaj salon i odlučila tamo otići, usprkos strahu jer sam do sada sa čišćenjem lica imala jako loša iskustva. No, otišla sam.

IZGLED SALON I KVALITETA OSOBLJA

 

Kada sam došla, prije svega, oduševila sam se izgledom salona i pristupačnošću osoblja. Dakle, radi se o vlasnici Miri i njezinim kćerima koje vas prime kada dođete i stvarno se zauzmu za činjenicu da vam bude ugodno. Iskreno, nije tipičan salon jer su ženice tako vedre, brižne i tople da mi je to odmah donijelo osmijeh na lice. Na fotkici su Mira i Ivana 🙂

Iskreno, gospođa Mira je jako draga, topla, iskrena i legendarna. Svaki put kada bih došla na tretman kod nje umrla bih od smijeha jer je žena zmaj. Iskreno ti kaže što i kako, da ti savjet, usmjeri te, pita… Ma žena koja je meni zauzela posebno mjesto oko srce zato što se stvarno pobrine za tebe i nesebično ti da što god treba. Prvi puta mi je dala svog gela za doma i jednu kremu zato što je rekla da će mi pomoći oko stanja lica i stvarno je bilo tako.

Ženi je uistinu stalo oko svakog klijenta i trudi se maksimalno svakome pomoći, a upravo to je ono što me je i održalo da odlazim nazad u salon, zato što se za mene i moje stanje zauzela i pomogla mi.

Pri sam put uzela kraljevski tretman Mirja koji je kao usluga predivan zato što nakon njega JA PRVI PUT NISAM IZ SALONA IZAŠLA CRVENA! Odrađeno je čišćenje lica, piling, stavljena mi je krema i nakon toga odrađen je i ultrazvuk. Tu se crvenilo smanji, ali razlog potpuno ne upaljenog lica su boje ispod kojih na kraju budete koje odrade svoje i maknu crvenilo.

Sve preporuke za ovaj tretman. Osim njega, isprobala sam i microneedling za lice koji mi je itekako pomogao oko ožiljaka. Stvarno preporučam svima zato što tretman nije bolan, a jako je efektivan. Za cjenik i ponudu usluga posjeti link.

U nastavku ostavljam svoje fotografije lica (prije/poslije) kako biste shvatili koliko mi je gospođa pomogla jer su ovo rezultati bez ikakvih tableta, samo uz redoviti dolazak na čišćenje lica u salon Mirja te microneedling 🙂

skroz prije ikakvog tretmana
nakon 3 tretmana
danas nakon svega

Možda će ti i ovo biti interesantno

Vodič o brojanju kalorija – sve što trebaš znati

Brojanje kalorija jedna je vrlo učinkovita metoda koja itekako ubrzava vaš napredak i rezultate po pitanju dostizanja tijela iz snova. Kako se ona izvodi, što su kalorije i kako da pomoću nje ostvarite najbolji rezultat, pročitajte u objavi.

E-knjige

Vaša poruka je uspešno poslata!

Popuni upitnik

[interact id=”6230521c452f9b001889563a” type=”quiz” no_cover=”true”]

Kontakt

Konzultacije