E-knjiga

probavni-protokol
4.5X

Što e-knjiga sadržava?

FAQ

Svi suplementi su nužni za optimalne rezultate jer su pisani tako da svaki sustav tijekom procesa čišćenja u tijelu optimiziraju. Tako se umanjuju i simptomi „die-off“ faze koja je kod nekih s jačim nuspojavama, a kod nekih s manjim. No, ako ne želite iste konzumirati sve suplemente to je u redu, najbitniji je Parakit koji košta cca (slabiji) 50 eura.
Prehranu je potrebno pratiti minimalno 3 mjeseca za optimalne rezultate, a za više ideja obroka uz popis s preko 30 namirnica iz ebooka možete naručiti i naš Gut-fix ebook (linkati do stranice) koji je, također, dostupan na stranici. Ima preko 80+ recepata koje možete uklopiti tijekom protokola.
Moguće je trenirati, ali se preporuča laganija aktivnost poput yoge, hodanja, pilatesa ili reformera zbog parasimpatičkog stanja koje želimo optimizirati za rad crijeva.

Više o suplementima možete pronaći na examine.com

O nuspojavama die off faze možete pročitati ovdje.

Ako parazite imate, vidjet ćete ih, da. Ako ih nemate, riješit ćete probavne probleme.

Organsko je jako bitno kupovati kao i prati voće i povrće u Zeolitu zbog pesticida. Uz to povrće je nužno termički obraditi kako ne biste imali nadutost i kako bi se određene tvari u njima razgradile i olakšale probavi rad. Ako ne možete 100% organsko kao i meso bez antibiotika kupovati, težite pravilu 60/40.

Smjernice za život su jako važne jer reguliraju simprome IBS-a i preko Vagus živca (više u knjizi Gut-brain connection). Samim detoxom tijela uz infracrvenu saunu i kretanje pomoći ćete tijelu da ojača imunosustav i da se osjećate jače, snažnije i bolje. Što više savjeta uklopite to bolje jer će i rezultati biti puno bolji.

Detox jetre je jako važan i zato se infracrvena sauna i preporuča uz dobru hidraciju jer bez detoxa ne možemo ni optimizirati hormone kao ni probavu. Jednostavno tijelo „višak“ nema kako izbaciti i zato je fokus na sekciji „smjernice za život“.

Tijekom protokola jako je važno biti doslijedan prehrani jer kada kupujemo hranu koju netko drugi priprema ne znamo „što je u njoj“, a samim time otvaramo prostor za infekcije i probleme na putu. To ne želimo jer će imunitet svakako biti slabiji tijekom perioda čišćenja i podložniji za nove patogene. Da bi imali maksimalne rezultate moja preporuka je uistinu se posvetiti prehrani i tome da VI kuhate sve obroke, a ne da kupujete gotove.

Parazitski i probavni protokol ne preporuča se samo trudnicama i majkama koje još uvijek doje.

Kontakt

Vaša poruka je uspešno poslata!

Popuni upitnik

Konzultacije