PLAN PREHRANE


Gubitak kilograma

Unapređenje zdravlja

Promjena loših prehrambenih navika

Unapređenje trenutnog načina života

Povećanje mišićne mase

Unapređenje sportske izvedbeŠTO DOBIVAŠ UZ JEDNOKRATNI PLAN

  • Plan prehrane napisan za 7 dana, gdje su različiti, kreativni obroci osmišljeni za Vaše potrebe i ciljeve (suradnja počinje nakon izvršenja uplate, a Vi plan možete pratiti i do 8 tjedana, ovisno koliko uz njega napredujete )
  • Kreativne recepte
  • Raspored obroka
  • Optimalni nutritivni unos i kalorijski izračun te izračun makronutrijenata za svaki obrok
  • Maksimalnu raznolikost
  • Popis za kupovinu
  • Ideje zamjena u obrocima
  • Piše se prema potrebama klijenta (bez glutena, bez laktoze, vegetarijansko, za hipotireozu, kandidu, lchf)

  • Klijent se nakon perioda praćenja plana (minimalno 14 dana) javlja putem emaila s informacijama oko napretka i komunikacija se nastavlja, samo i jedino ako osoba želi plan za novi ciklus. U tom slučaju, ponovno radite uplatu i izrađuje Vam se novi plan za novi mjesec
 

DETALJAN OPIS PLANA

Nakon analize upitnika, uspostavlja se plan prehrane koji će te dovesti do željenih rezultata, bez obzira koje ciljeve imaš. Recepti se smišljaju prema tvojim preferencama, kao i nutritivna vrijednost koja je namijenjena za tvoje ciljeve/potrebe te dobiješ i preporuku suplementacije koju možeš koristiti. Bitno mi je istaknuti kako se dobije plan prehrane koji treba pratiti u određenom periodu da bi se pojavili rezultati (1 tjedan obroka koji ponavljate minimalno u periodu od mjesec dana). Ujedno, upamti kako je ključ napretka, zapravo, jednostavnost.

Razlika online vođenja i plana prehrane jest ta što u online vođenju imaš moju dostupnost 24h, a uz individualizirani plan nemaš. Ujedno, u online vođenju, nužno je odraditi check in svakih tjedan dana, subotom, dok je u ovome slučaju taj segment tebi na izboru. O napretku mi možeš pisati nakon određenog vremena, ali to je samo i jedino tvoj odabir. Nakon što primiš svoj plan, na tebi je da ga pratiš u onom opsegu koji ti odgovara.

Cilj mi je uspostaviti iskren odnos sa svojim klijentima gdje nema osude i gdje se razgovorom, detaljnom analizom i praćenjem (ako klijent želi i ako odluči slati fotografije i opis napretka) postiže napredak.

 


Dajem maksimalnu predanost u suradnju i dostizanje rezultata. Ne prodajem dodatke u prehrani niti zagovaram popularne dijete. Tvoj je plan napisan za tebe kako bi ti dao maksimalnu ugodnost i motivaciju

Nije mi cilj dati ti jednokratan rezultat. Kratkoročno nije riječ koja postoji u mome vokabularu i zato mi je cilj maksimalno ti se posvetiti kako bi došli do cjeloživotnih navika koje će ti povratiti sigurnost u sebe i svoje prehrambene odluke.

Fokus nije stavljen samo na vanjsko. Dobar izgled možeš postići i lošom prehranom. Psihofizičko zdravlje ne.

Dajem ti alat za napredak koji će ti pomoći u bržem dostizanju cilja.

Ljudima je najteže napraviti računice i stvoriti kreativne obroke kojih će se držati, no za mene je to najmanji problem. Cilj mi je za tebe oformiti onaj alat (plan) koji će te usrećiti i zbog kojega ćeš htjeti napredovati.


OSVRTI KLIJENATA I TRANSFORMACIJE